preskoči na sadržaj

Osnovna škola Stjepana Ivičevića Makarska

Login
ZA UČENIKE I RODITELJE

ZA UČITELJE

Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Tražilica
Pomoć i savjetovanje...

Posjetite...

 

Vijesti MZOS-a
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
Časopisi, novine, radio...

Anketa
Želite li da naša Škola napravi svoju stranicu na Facebook-u?

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Objavljen Katalog stručnog usavršavanja od svibnja do kolovoza 2018. godine
Ivana Ćulav / datum: 25. 4. 2018. 18:31

U srijedu, 25. travnja 2018. godine, Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je u Katalogu stručnog usavršavanja programe/teme, datume održavanja i predavače na stručnim skupovima koji će se održati od svibnja do kolovoza 2018. godine.

Plan stručnog usavršavanja od svibnja do kolovoza 2018. godine objavljen je da bi odgojno-obrazovni radnici i ravnatelji škola mogli unaprijed planirati stručno usavršavanje. Stručni su skupovi objavljeni u Katalogu stručnih skupova, a mogu se pretraživati prema savjetniku, području ili temi. Agencija podsjeća sve odgojno-obrazovne radnike da je za sve skupove obvezna prijava na http://ettaedu.azoo.hr/ do termina naznačenog u obavijesti o stručnom skupu. 


[OPŠIRNIJE]Objavljen Katalog stručnog usavršavanja rujan – prosinac 2017. godine
Ivana Ćulav / datum: 10. 7. 2017. 12:51

Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je u Katalogu stručnog usavršavanja programe/teme, datume održavanja i predavače na stručnim skupovima koji će se održati od rujna do prosinca 2017. godine.

Plan stručnog usavršavanja od rujna do prosinca 2017. godine objavljen je kako bi odgojno-obrazovni radnici i ravnatelji škola mogli unaprijed planirati stručno usavršavanje. Stručni skupovi objavljeni su u Katalogu stručnih skupova, a mogu se pretraživati prema savjetniku, području ili temi. Podsjećaju se svi odgojno-obrazovni radnici da je za sve skupove obvezna prijava na  http://ettaedu.azoo.hr/ do termina naznačenog u obavijesti o stručnom skupu. 


[OPŠIRNIJE]Objavljen Katalog stručnog usavršavanja svibanj – rujan 2017. godine
Ivana Ćulav / datum: 2. 5. 2017. 17:51

U utorak, 25. travnja 2017. godine, Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je u Katalogu stručnog usavršavanja programe/teme, datume održavanja i predavače na stručnim skupovima koji će se održati od travnja do rujna 2017. godine.


[OPŠIRNIJE]Dvanaest novih naslova u CARNetovoj eduKnjižari
Ivana Ćulav / datum: 27. 1. 2015. 17:23

Od siječnja 2015. godine svi udžbenici i priručnici školskog kurikuluma

"Sigurnost djece na internetu"

dostupni su i u CARNetovoj eduKnjižari. Udžbenici i priručnici dostupni su besplatno a zainteresirani ih mogu preuzeti u pdf formatu.


[OPŠIRNIJE]Vijesti iz AZOO-a - Objavljene preporuke za uvođenje Programa međupredmetnih i interdisciplinih sadržaja Građanskog odgoja i obrazovanja
Ivana Ćulav / datum: 30. 10. 2014. 10:41

Agencija za odgoj i obrazovanje na svojim je interentskim stranicama objavila dopis o međupredmetnoj i interdisciplinarnoj provedbi Građanskog odgoja i obrazovanja koji je poslan svim ravnateljicama i ravnateljima osnovnih i srednjih škola.


[OPŠIRNIJE]Vijesti AZOO-a - Državni skupovi u 2015. godini
Ivana Ćulav / datum: 20. 10. 2014. 17:27

Organizacija i provođenje stručnog usavršavanja za sve odgojno-obrazovne radnike jedna je od temeljnih djelatnosti Agencije. Programi i teme stručnih usavršavanja oblikuju se sukladno promjenama u sustavu odgoja i obrazovanja, iskazanim potrebama sudionika i  odabiru viših savjetnika. Pojedine su teme namijenjene svim ciljnim skupinama, a većina tema oblikovana je tako da zadovolji potrebe svake pojedine ciljne skupine.


[OPŠIRNIJE]Obilježavanje DANA UČITELJA
Ivana Ćulav / datum: 10. 10. 2014. 10:10

Dan je bio poseban, puno smjeha , a i pokoja suza.

Pjevalo se, recitiralo, a posebno je i obilježen odlazak u mirovinu naših dragih kolegica Dragice Gulin, Marije Srzić i Anice Tadić.

   

 

U fotogaleriji pogledajte kako je to sve izgledalo!

 


[OPŠIRNIJE]
[OPŠIRNIJE]Vijesti iz CARNeta - Nakon ljetnih školskih praznika nastavljaju se ISE edukacije
Ivana Ćulav / datum: 26. 8. 2014. 19:24

Nakon što je educirano više od 200 nastavnika u ciklusu radionica koje su s održavanjem počele u travnju i odvijale su se do početka srpnja te nakon pauze za vrijeme ljetnih školskih praznika, nastavljaju se radionice u sklopu Inspiring Science Education (ISE) projekta.


[OPŠIRNIJE]Stipendije za stručno usavršavanje u Japanu
Ivana Ćulav / datum: 7. 2. 2014. 08:06

Otvoren je natječaj za stipendije za studij stručnog usavršavanja za učitelje i profesore osnovnih i srednjih škola koji uključuje jednoipolgodišnji studij stručnog usavršavanja u Japanu. 


[OPŠIRNIJE]Snimka edukacije "Uvod u eMaticu"
Ivana Ćulav / datum: 9. 12. 2013. 11:43

Obavještavamo sve zainteresirane da je dostupna snimka edukacije "Uvod u eMaticu". U snimci edukacije prikazani su poslovi administratora imenika vezani uz ažuriranje podataka o školi i djelatnicima kao i poslovi razrednika vezani uz unos podataka o učenicima, unos ocjena i izradu svjedodžbi.


[OPŠIRNIJE]Besplatna aplikacija za učitelje i roditelje - "Moj razred"
Ivana Ćulav / datum: 19. 9. 2013. 10:46

Aplikacija služi kao kanal komunikacije na Internetu i ima za cilj virtualnim komuniciranjem povezati učitelje i nastavnike s roditeljima, te postepeno uvesti moderne tehnologije u što više razrednih zajednica. Korištenjem ovakve vrste komunikacije može se povećati uloga nastavnika kao važne osobe (za roditelje i djecu), te na taj način ostvariti bolji uspjeh učenika.


[OPŠIRNIJE]Nastavni plan i program Zdravstvenog odgoja za osnovnu i srednju školu i priručnici za provođenje zdravstvenog odgoja
Ivana Ćulav / datum: 10. 9. 2013. 20:25

Svrha zdravstvenog odgoja je uspješan razvoj djece i mladih da bi stasali u zdrave, zadovoljne, uspješne, samosvjesne i odgovorne osobe. Opći cilj zdravstvenog odgoja, temeljen na holističkom poimanju zdravlja, jest promicanje zdravlja, zdravih stilova života i usvajanje zdravih životnih navika kroz interdisciplinarni rad i provedbu odgojno-obrazovnih sadržaja u okviru obveznih i izbornih predmeta, školskih preventivnih programa, projekata i sadržaja pripremljenih za provedbu na satu razrednika.


[OPŠIRNIJE]Priručnici za nastavnike
Ivana Ćulav / datum: 25. 8. 2013. 20:32

Na internetskim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje objavljeni su priručnici različite tematike koji pomažu nastavnicima u nastavnom radu.

Priručnici su slobodno dostupni i objavljeni u pdf formatu.
Svi nastavnici zainteresirani za unapređenje svoje prakse mogu naći priručnike sljedećih naslova:


[OPŠIRNIJE]Pokrenuta internetska stranica Zdravstveniodgoj.hr
Ivana Ćulav / datum: 17. 3. 2013. 20:05

Organizacije civilnog društva okupljene u Platformu 112 pokrenule su internetsku stranicu www.zdravstveniodgoj.hr s ciljem informiranja nastavnika, roditelja i mladih o Kurikulumu Zdravstvenog odgoja u školama.


[OPŠIRNIJE]Besplatna aplikacija...
Ivana Ćulav / datum: 6. 9. 2012. 16:24

... namijenena učiteljima i roditeljima -

"Moj razred"

Početkom prošle školske godine pokrenuta je besplatna aplikacija "MojRazred.info", još jedan kanal komunikacije na Internetu koji ima za cilj virtualnim komuniciranjem povezati učitelje i roditelje. Korištenjem ovakve vrste komunikacije može se povećati uloga nastavnika kao važne osobe (za roditelje i djecu), te na taj način ostvariti bolji uspjeh učenika.


[OPŠIRNIJE]Radionice za sat razrednog odjela
Ivana Ćulav / datum: 25. 3. 2012. 11:32

Teme povodom Međunarodnog dana tolerancije

Moja obitelj je različita

Tko s nama živi, tko s nama slavi?

Facebook profil


[OPŠIRNIJE]Obilježili smo...
Ivana Ćulav / datum: 9. 10. 2011. 19:57

...Dan učitelja

Dan je bio poseban, puno smjeha , a i pokoja suza.

Pjevalo se, proslavio rođendan nastavnice Radojke Divić, a posebno je i obilježen odlazak u mirovinu troje naših dragih nastavnika Radojke Divić, Smiljane i Branka Bošnjaka.

   

U fotogaleriji pogledajte kako je to sve izgledalo!

Posebno zahvaljujemo organizatorima proslave!!!

 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju